JAG SAKNAR ER!!

...Fick sådan där känsla av oerhörd saknad just nu. Nästan tre veckor sedan vi sågs nu, vilket kanske inte är så värst farligt, men om man ser till den vardagen vi brukade ha i och med skolan, brukade vi ses i stort sett varje dag.

Efter dessa misslyckade försök att ses de tre senaste veckorna har jag blivit väldigt frustrerad. En känsla av besvikelse och bortglömdhet har vällt över mig... men troligen beror det bara på att jag saknat er så mycket och att vårt farväl i och med studenten tog mer på mig än vad jag trott.

På söndag far Martina till Norge medan Filippa tillbringar hela sommaren på öland, själv sitter jag där jag brukar med en otrolig saknad. Längtar väldigt mycket tills vi ses nästa gång, alla tre... För tro det eller ej, men ni är oersättliga och jag älskar er!


Blondiner har alltid roligast ^^

Datorer och längtan

Sitter och försöker installera The Sims 3 på datorn... helt sanslöst!
Efter att jag äntligen lyckats med att installera skiten, klickar jag på spelets ikon för att prova på mitt -förr i tiden- favorit spel. Och wips kommer det upp en ruta som berättar att mitt grafikkort inte är uppdaterat för att stödja spelet! GAAH!

Bara för att det ska vara så svårt så vill jag spela det ännu mer! Har därför kallat hit David, min datanisse till bror, till att fixa grafikkortet. Jag vet dock på ett ungefär hur jag ska bära mig åt, men vill inte göra några misstag nu och pajja hela datorn... så...

Istället fick det bli lite surfing på internet och ÄNTLIGEN har spelshemat till Hultsfred kommit ut! :D Jag köpte ett "festivalpass" tidigt i december för bara 999 kr, då medlemmar på rockparty fick en chans att köpa det billigare, men kan dock bara vara där på (förhoppningsvis) torsdagen och fredagen samt lördagen eftersom jag fått sommarjobb. Sommarjobbet vill jag ju inte riskera då jag ska vara lycklig som har ett... så åtminstonde två dar på hultsfred blir nog fint :)



Önska mig lycka till med the sims ^^

Karlskrona med sol & bad

Är något trött. Kanske för att jag är nyvaken efter att jag somnade sent igår.. Fastnade vid den andra Twilight boken: När jag hör din röst, och ville allt annat än sova.

Ska hoppa in i duschen och packa lite, sen bege mig till Växjö för att plocka upp Sofia : ) Vi ska till Sofias sommarstuga i Karlskrona, som ligger precis vid havet! Sådant flyt att det ska bli bra väder! :D Jag säger bara: SOLA OCH BADA!

Tillbringar natten och hela onsdagen där med, ska bli så mysigt : ) Mamma och pappa behöver dock bilen på torsdag så då får jag ge mig... Annars hade jag lätt stannat en natt till! : )

Ha det fint och ut i solen så länge den varar! :D
Kram på er!

Ommöblering

Fick den här såklart önskade, men oväntade, stora sängen (160 cm) i student present och min tidigare möblering var inte någon passande. Därför har jag idag, borsett från allt slappande och sovande efter helgen, möblerat om!

Rummet innan jag började
:




Något trångt och uppställt...


Resultatet efter några timmars slit:




Lägg märke till min katt, Filur, som sträcker ut sig i sängen xP

Bara lite tavlor och annan vägginredning som ska upp också : ) Annars är jag riktigt nöjd! Mitt rum ser gigantiskt ut numera!

Ska sova lite nu... Alltid lika konstigt att vakna upp när man möblerat om, men imorgon kommer det säkert kännas riktigt bra ^^  Puss och Godnatt

Midsommar -09*

Har haft den bästa midsommar helgen någonsin
...med både tårta, kransar, lekar och Öland!

Vaknade någorlunda tidigt på fredagen och gav mig ut med Amanda för att plocka alla möjliga sommar blommor. Himla mysigt, men också en utmaning att sedan göra en något snygg krans av materialet. Har inte gjort sådana sen jag var liten! :S Resultatet blev dock ganska bra :) Min krans hänger närmst, med "lila-vitt" tema. Om nu en krans kan ha teman? Hmm...



Det tog en bra stund att göra dem, särskilt för min del, då Amanda hade hunnit göra både hennes och Erikas kransar när jag var klar med min krans. Tiden började dra ihop sig och Amanda stressade hem till sig för att färga håret och ha sig och själv skulle jag fixa musik, duscha och raka benen mm. SÅDANT SOM TAR TID JU!

Fredrik kom vid 3 tiden och en hel del packning flög in i bilen... Tält, sovsäckar, kyl box och annat som förberedning inför helgen. Vid 6 var vi iväg och även Amanda hade fyllt bilen upp med sin packning. Vi var på väg till Samarkand (maxi) för att köpa det sista inför lekarna osv, men ingenting var öppet, hör här, inte ens Satoil! Så en del av lekarna sket sig ;(

Väl framme i Evedal, hos Kristoffer, där vi skulle tillbringa och fira midsommaraftonen dukades det upp för god mat och bra musik. En mycket lyckad kväll med trevligt folk!

Skönt nog var vi i säng vid åtminstone halv 2 och var någorlunda pigga för att stiga upp och påbörja resan till Öland. Kristoffer och Erika körde först och visade vägen för oss i den andra bilen, Fredrik, Amanda och jag. Väl i Kalmar fick vi påfyllning och Sofia, Malin och Christian följde på tåget :D

Vi hade inget bokat och heller ingen lust att betala för camping plats. Tanken var att Filippa hade lite planer för var vi skulle övernatta, men den planen gick åt pipan och vi hittade istället en STOR fotbollsplan att slå upp tälten på. xD Himla bra! Nyklippt gräs och allt : ) Där efter åkte vi och handlade kött och tillbehör för att senare inviga Amandas dö läckra grill (den var faktiskt väldigt snygg) och tillbringade några mysiga timmar i Bornholm med mat och glass.

Proppmätta efter grillningen började vi senare festen vid tälten och stranden :D Jag vill lova att utsikten och solnedgången var riktigt vacker!


Här har vi halva gänget: Jag, Christian, Malin och Amanda

Jag och Sofia : )

Lite spontant tog vi oss sedan 100 meter bort till Lundegårds camping, där min bror David höll till med sina kompisar i en stuga, och festade till att med dom. Väldigt trevligt folk och bra musik :D Måste också påpeka att Sofia härmed blev en Stekare Lover (du förstår mig precis sötan)! :D

Söndagen vaknade vi oerhört trötta och stackars Malin hade fått ta itu, eller åtmistone uppleva ett par galna killar som skulle väcka oss :S "GODMORGON, DAGS ATT VAKNA!! Haha". Vi spenderade dagen, bakfulla, vid stranden... och, JAG BADADE MINSANN I HAVET! ; ) Riktigt mysigt och till och med något varmt i vattnet. Sofia och jag var i en stund, kastade macka och hade oss.. Inte helt fel. Vi är dock inga badkrukor, så dom som är borde avvakta något kanske ^^

Framåt 3 bad vi oss upp mot tälten igen och packade ihop det sista och begav oss sedan ner, in till Bornholm för att äta vår (bortsett från en eller två torra bröd bitar och lite chips) första måltid. SKIT DYRT, men åh så GOTT! Väl mätta och goá mötte vi upp Erika och Kristoffer för att ta en glass ihop och sedan köra hemåt...

Efter lite protest från Fredriks sida fick jag köra hem : )
Gjorde Ölandsbron för första gången framför ratten!



Som sagt, någon spontan men en väldigt lyckad midsommar!

Bloggen behövs uppdateras!!

Åter igen har jag inte skrivit på länge... Har haft så mycket för mig OCH HAR SÅ MYCKET ATT BERÄTTA!

Tänkte skriva lite olika kapitell fram över om bla. studentresan i barcelona, balen och studenten :)

I'll see you there ;)

Finns här för Dig

Ögonblick förändrar och skenet kan bedra. Personer kan visa sig inte vara de man trodde dem var. Eller också kommer man till en kapitell då man förstår att man måste ta skilda vägar... "Vi funkar inte tillsammans.. Du och Jag"

Livet är inte alltid så lätt... men jag hoppas jag kan göra det enklare för Dig.
För du har mig och jag finns här för dig <3


Du vet vem du är...
Jag älskar dig babygirl


RSS 2.0