Skräckfilmer och spruckna byxor!

Idag har det varit shopping och tjejsnack för hela slanten! (För som vi har pratat Rosanna! - haha) Mötte upp Rosanna vid stationen kl. 12, då hon kom in med bussen, själv något flåsande och trött i armarna då jag fick riva ut cykeln från förrådet. Fann den inramad utav min brors tysklandsfynd från förra helgen och det var bara till att sätta igång med möblering där.

Båda hittade hur som helst något tjusigt att bära upp :) Själv köpte jag mig en grå, superskön tröja, en svart t-shirt-klänning och ytterligare en t-shirt med ett snyggt tryck. Mitt bästa köp var nog ändå de två skräck-klassikerna "DET" och "Gremlings"! Väl på Hemmakväll så kom Rosanna och jag in på en massa skräckfilmer som man bara måste se, blev så sugen på att plåga mig själv lite och kunde inte bara motstå att handla hem dessa två!


Snodde några bilder från Rosannas blogg, http://rosannanana.blogg.se/

Har precis sett "DET" nu, och jisses vilken charmig film! Gillade den verkligen, men den var kanske inte så skrämmande som Rosanna menade på, hihi. Men hade faktiskt inte väntat mig en SÅ läskig film.. Den är ju faktiskt inspelad 1990, och Rosanna var ganska liten enligt sig själv när hon såg den sist.


Och nu till det bästa... Hade vinkat av Rosanna vid hennes buss och var påväg till cykeln. "JUST DET, Textillim skulle jag ju ha också till att laga mina jeans med!", tänkte jag, låtste upp cykeln och gick till Skräddaren och handlade mitt lim. Väl ute vid cykeln igen hoppar jag på, med ipodlurarna i öronen hör jag inte att nogåt låter "kratch!", så jag cyklar vidar och känner plötsligt hur konstig sadeln käns mot ena låret, liksom som om jag inte hade tyg emellan.. Väl vid rödljuset hoppar jag av för att känna efter vad i tusan detta berodde på.. Och där känner jag att mina byxor har späckts till ett stort hål från innersömn till yttersömn runt låret, strax under rumpan. Jag kan inte låta bli att skratta åt mig själv! Det här händer ju bara inte! Ska jag cykla hem med rumpan bar eller? Fast samtidigt som jag inser att det faktiskt står bilar bakom mig, liksom det röda ljuset, och ser min blåttade hud sväljer jag ångesten.. jag vill heeeem! Ska jag skratta eller gråta?! (JAG GAPSKRATTAR) Här går jag och köper textillim och vad får jag på köpet? Ett par söndriga byxer. Snyft.

Men usch sådan tur jag hade!! TÄNK om det hade hänt på dagen när jag precis skulle möta Rosanna! Uff uff, tur i oturen.. Dock är jag nu utan mina favoritbyxor. Buuhhä!

Tradera i ett nötskal...

Nu har det gått sesådär en och en halv månad sedan jag köpte en sminkpalett på tradera.. För att vara exakt så har det gått 33 arbetsdagar (ARBETSDAGAR)!

Blir så besviken :( Har såklart mailat säljaren och klagat, men hon ber mig att vänta. Dock menade hon att det skulle ta mellan 10-14 arbetsdagar och max 25... men här sitter jag efter 33 arbetsdagar, fortfarande utan min köpta vara! Om den inte kommer fram denna veckan hoppas jag på pengarna tillbaka.


Så vart tog denna dosan vägen?

RSS 2.0